Foto-expo: 'Feest van de ontmoeting' in 't Brewinc

Van dinsdag 7 tot en met dinsdag 21 maart is in de hal van cultureel centrum ’t Brewinc, IJsselkade 13 in Doetinchem, de fototentoonstelling ‘Het feest van de ontmoeting’ te zien.

Klik op de titel voor meer informatie.

Gezellig samen koken succes

Vrijdagavond 1 april werd in de keuken van het Metzo College in Doetinchem een kookavond gehouden met verschillende eetculturen. Hieronder is een fotoreportage te zien van de belangstelling, ongeveer dertig personen, en van de ter plekke vervaardigde producten.

Klik op titel hierboven voor verslag en fotoreportage

Werkconferentie

De werkconferentie onder de naam ‘Participatie etnische minderheden’ op donderdag 26 november 2015  is afgelast. Er bleek helaas te weinig belangstelling om hieraan deel te nemen en zo het programma zinvol te kunnen invullen. Getracht wordt een nieuwe datum te vinden.

Het doel van de conferentie was het uitwisselen van kennis en ervaringen over de participatiegraad van etnische minderheden op diverse gebieden in de (Doetinchemse) samenleving. Er wordt nu gezocht naar een andere gelegenheid. Natuurlijk willen we onderzoeken waarom er zo weinig belangstelling was.